Šokirala: Anđelina Džoli zapanjila ogromnom alkom na bradi!

Holivudska zvezda pojavila se juče u Los Anđelesu na premijeri filma “Eternals” u toaleti koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Čuvena glumica izgledala je senzacionalno u braon slojevitoj haljinini brenda Balmain iz kolekcije Resort 2022.

Kreaciju, koja se sastojala on neobično skrojenog topa i duplog sloja rasečene tkanine, uklopila je sa zlatno-braon potpeticama. Čitavu kombinaciju zaokružila je Tifani&Co nakitom, dižući ulog aksesoara zlatnim alkama, prstenjem i nizom okruglih narukvica na zglobu ruke, dok je zlatnim detaljem koji joj je krasio usnu i čitavu bradu dala novo značenje moćnom look-u.

Svoju bujnu braon kosu, pustila je ležerno da pada sa zaglađenim pramenovima iza ušiju. Hajlajt prirodnog make up-a bio je mačkasto izvučen ajlajner koji je još više istakao njene krupne zelene oči.

Anđelina je na premijeru povela i svoju decu. Sinovi Paks i Noks doprinosili su eleganciji u crnim smokinzima, poput pravih malih džentlmena, dok su ćerke Šajlo, Vivien i Zahara, sofisticiranim stajlinzima u damskim haljinicama pratile slavnu majku u stopu.

Foto: Profimedia

Priredila: T.Mišović