Anklet – modne blogerke pokazuju kako nositi narukvice na nozi

Narukvice na nozi su glavni ukras ovog leta.

Leto dobija na značaju, kao i sezonska ažuriranja u našoj garderobi. Ako razmišljate o tome koji univerzalni nakit treba da pronađete za naredne mesece, mi vam dajemo nagoveštaj: izaberite anklet (ili jednostavnije, narukvice koje se nose oko zgloba).

U gradu i na plaži, klasične narukvice od plementih metala vaš su verni pratilac ovog leta. Pogledali smo profile uticajnih dama i otkrili kako one nose ovaj dekorativni komad nakita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤 @arketofficial

A post shared by 💫 ANNA WINCK 💫 (@annawinck) on

Klasična narukvica sa tankim lancem je elegantan i diskretan ukras, tako da možete biti sigurni u stilsku kompatibilnost s ostalim elementima vaše garderobe. Možete izabrati i nekoliko lančića koji se kombinuju jedan sa drugim. Ova opcija u društvu letnje haljine i cipela s visokom petom pogodna je za večernji izlazak.

Što se tiče svetlijih i složenijih narukvica, ovde takođe nema ograničenja ili jasnih algoritama. Priznajemo, u stvari, naš zadatak je pokazati da možete odabrati apsolutno bilo koju narukvicu i kombinovati je sa bilo čim. Modne blogerke uporno demonstriraju narukvice s mekim sandalama, udobnim za duge šetnje do zore, ali ne ustručavajte se nositi ih klasičnim cipelama. Glavna stvar je odabrati cipele koje ne prekrivaju ukras.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Anwer 🍋 (@naomianwerr) on

Zanimljivo je da su svi trendovi koji su danas popularni u nakitu preneti na „nanogice“: biseri (ne nužno klasični u savršenom obliku), perlice, lanci i, naravno, školjke. Usput, ako nemate specijalnu narukvicu koja se nosi oko zgloba, ogrlica omotana oko gležnja nekoliko puta može odigrati svoju ulogu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIANNE THEODORSEN (@marianne_theodorsen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💫 ANNA WINCK 💫 (@annawinck) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Anwer 🍋 (@naomianwerr) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on