grazia

Vesti

Aquazzura otvara butik na Kapriju

Luksuzni brend Aquazzura otvorio je svoj prvi butik na ostrvu Kapri.

Prema osnivaču i kreativnom direktoru, od ovog mesta je sve počelo. Sunčani letnji dan, pogled na vedro plavo more inspirisao ga je imenom AQUAZZURA. Sama atmosfera ovog jedinstvenog ostrva otelotvoruje raspoloženje i stil brenda. „Moj san je uvek bio da otvorim prodavnicu na svom omiljenom ostrvu. Ovo je neko čarobno mesto koje me usrećuje i gde se iz godine u godinu vraćam da se radujem neverovatnoj energiji, uživam u odličnoj hrani. Ovo je najneverovatnije mesto. Osećam dolce vita ovde“, osnivač brenda i dizajner Edgardo Osorio podelio je svoje emocije.

Za dizajn enterijera bila je angažovana Marie-Anne Oudejans. Dizajn je eksplozija morske atmosfere i letnjih pastelnih boja koje podsećaju na očaravajuće pejzaže Kaprija. Izlozi u koralnim nijansama ističu se na pozadini zidova obojenih u nežnoj akvamarin boji. Sva pažnja posvećena je centru butika, gde se mogu videti lakirane metalne skulpture u obliku korala. Ima puno cveća i elemenata koji su inspirisani Kaprijem: brodski konopac, limun, narandže, detelina.

„Čast mi je što radim na projektu za Aquazzuru u jednom od najčarobnijih i najslavnijih mesta na svetu, Kapriju, za mog neverovatno talentovanog prijatelja Edgarda. Pomešala sam sve najneverovatnije elemente ovog ostrva i moje asocijacije na brend - istoriju, more, glamur, ljubav, strast i lepotu “, rekla je dizajnerka butika Marie-Ann Odejan.

Da bi proslavio otvaranje, brend je objavio posebnu kolekciju sandala. Modeli cipela ukrašeni su divljim jagodama, limunom, raznobojnim kamenjem i svetlim vrpcama.

foto:Aquazzura

Pročitajte još

Povezane teme

Vesti

Najbolji modni momenti sa crvenog tepiha u 2022.

Outfiti koji su ispisali modernu istoriju.

Vesti

Koliko odeće nam je zaista potrebno

Koliko god komada imali, nikada nemamo šta da obučemo, a ovo je prava cifra odevnih predmeta koje zapravo treba posedovati

Vesti

Veganska couture moda: Vini Harlou nosila haljinu napravljenu od kakaa

Dizajnerka Iris Van Herpen inspiraciju je našla u sladoledu.

Stil dana

Ovo je džemper sezone ako pitate Kendal Džener

Izgleda da je i u Los Anđelesu došlo vreme za slojevito oblačenje

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.