Arina Gordiy – Oda mladosti

Haljina Touriste; Mašna Gucci; Minđuše John Hardy

Arina Gordiy, zvezda našeg Digital cover-a ima samo 12 godina. Modelingom je počela da se bavi sa 10 godina i vrlo brzo je obogatila svoj portfolio.

Tokom protekle dve godine, potpisala je dva agencijska ugovora, postala ambasadorka nekoliko ruskih i stranih brendova i prošetala na gotovo svim Nedeljama mode koje se održavaju u Rusiji. Krasila je naslovnice magazina Harper’s BAZAAR Vietnam, Harper’s BAZAAR Rusia, Marie Claire Ukraine, L’Officiel India. Trenutno radi kao voditeljka na FashionMiProfession, kao i reporter na Hello TV za omladinski program.

U intervjuu za Grazia Kids Serbia, mlada Arina govori o svojim uspesima, porodici i planovima za budućnost.

Bluza Vintage Chanel; Rukavice Highlight couture; Šešir vlasništvo stiliste; Suknja Rebellious

1. Reci nam nešto o tvojoj beauty rutini?

Mislim da sam još uvek u godinama u kojima uopšte nema tajni:)

2. Da nisi manekenka, čime bi se bavila?

Zapravo, ja nisam samo model. Ja sam voditeljka na RadioKids Fm-u; reporter sa Hello Russia Tv-a, izveštavam o modelingu i muzičkim događajima. Volim da radim u medijima.

Bluza Vintage Chanel; Suknja Rebellious

3. Kojim poznatim ličnostima se diviš?

Nemam konkretnog idola, ali poštujem sve one koji povezuju svoj život sa dobrotvornim organizacijama i na taj način daju primer drugim ljudima.

4. Šta bi volela da ljudi znaju o tebi?

Pre svega, da radim kao model. Tek sam počela da se bavim manekenstvom i na početku sam karijere. Verovatno bih volela da budem prepoznata kao top model i neko ko se zalaže za životinje. Takođe sanjam da organizujem sopstvenu fondaciju i pomognem deci koja su ostala bez roditelja.

Haljina Touriste; Mašna Gucci; Minđuše John Hardy

5. Kako izgleda tvoj normalan dan?

Posle škole, kao i svi ostali, idem na časove, takođe imam časove tenisa dva puta nedeljno. Tri puta nedeljno posle škole radim na radiju, imam časove pevanja i snimam pesme u studiju. Kada radim kao model, dan mi je ispunjem snimanjima ili modnim revijama. Vikendom igram tenis, radim na TV-u i pohadjam časove, a ponekad i snimam.

6. Da li više voliš da radiš modne revije ili fotografisanje?

Nekada sam više volela modne revije. Sada verovatno više volim fotografiju, ona mi oduzima manje vremena, a istovremeno mi daje mogućnost da se izrazim kao glumica.

7. Koje tri reči te najbolje opisuju?

Haljina Gucci

Energična, odgovorna i drugačija.

8. Da li postoji neko poseban u tvom životu? Reci nam nešto više.

Mislim da je to moja mama. Budući da je advokat i porodični psiholog po obrazovanju, toliko se posvetila mojoj karijeri da je u suštini mogla da postane moj producent. To je slučaj kada osoba ima dobar ukus i iskustvo i zna kako možete da budete primećeni. Ima mnogo lepih devojaka u okolini, ali one ne znaju kako da iskoriste svoju lepotu, kako da uđu u modnu industriju i kako da rade u njoj.

9. Kakvi su ti planovi za budućnost?

U bliskoj budućnosti, zaista želim da radim u inostranstvu, zbog pandemije nisam uspela da otputujem već godinu dana. Takođe želim da snimim tri pesme na kojima trenutno radim. A ako govorimo o planovima uopšte, onda, naravno, želim da se ostvarim kao uspešan svetski top model.

~~~~ENGLISH HERE~~~~

Haljina Zara Limited edition

1. Tell us about your beauty secrets?

I think I’m still at the age when there are no secrets at all:)) It’s just how I was born and live:))

2. If you weren’t a model, who would you be?

Actually, I am not only a model now: I am a radio host on RadioKidsFm; a reporter from HelloRussiaTv, I report on modeling and music events. I like working in the media.

Košulja i pantalone H&M Conscious

3. Which celebrities do you admire?

I do not have a specific idol, but all those who connect their lives with charity and thus show an example I respect.

4. What would you like more people to know about you?

First of all, about me as a model. After all, I’m just starting out in modeling. And so.. probably about me as a well-known model-defender of animals. I also dream of creating my own foundation and helping children left without parents.

5. What does your normal day look like?

After school, like everyone else, lessons, tennis lessons 2 times a week. And 3 times a week after school, work on the radio, as well as vocal lessons and recording songs. Sometimes it is wedged in like a fashion model or fashion shows. On weekends, tennis, work and classes on TV, necessarily shooting.

6. When you’re not busy modeling, what do you like best?

I used to like fashion shows. Now probably still photography. They take less time, but at the same time give you the opportunity to express yourself as an actor.

7. What are the three words that best describe you?

– hardy

– responsible

– different (according to mood, according to images)

8. Is there someone special in your life? Tell us a little more.

I think it’s my mom. Being a lawyer and a family psychologist by second education, she delved into modeling so much that she was able to become essentially my producer. The case when a person has a taste and understanding of how you can try to make yourself noticed. After all, there are a lot of beautiful girls around, but they do not know what to do with it, how to get into the fashion industry and how to work in it.

9. What are your plans for the future?

In the near future, I really want to go abroad to work, this has been hindered by the pandemic for a year. I also want to record 3 songs that I’m currently rehearsing. And if we talk about plans in general, then, of course, to become a successful global model and implement all the plans that I mentioned above.

Team credits:
Photographer Elena Kipa https://www.instagram.com/elenakipa_kids/
Model Arina Gordiy https://www.instagram.com/arina_gordiy/
Style Irina Platoncycheva https://www.instagram.com/arina_gordiy/
MUA Mari https://www.instagram.com/mirrortwin
Production Amer Mohamad https://www.instagram.com/shootmeamer/