Art Deco stil: nova kolekcija Ralph Lauren proleće/leto 2021

Ako zatvorite oči, možete praktično da se uverite da ste se vratili u Ralph’s Club na šou brenda koji se održao u septembru 2019.

Tada je pevačica Džanel Mone nastupala ispred Kejt Blanšet i Henrija Goldinga, a sinoć se istorija ponovila. Ralph Lauren predstavio je novu kolekciju za sezonu proleće-leto 2021. godine u formatu kratkog, ali vrlo atmosferskog crno-belog filma u stilu starog Holivuda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren)

Pevačica je izvela pesme Franka Sinatre i sopstvene pesme „Peachtree Blues“, „Dorothy Dandridge Eyes“ i „Tightrope“ u vodećem butiku Ralph Lauren u centru Beverli Hilsa.

Samo, ovaj put, gosti su mogli da se pridruže preko ekrana svojih laptopa i pametnih telefona.

Lookbook nove kolekcije otvorio je dvoredni karirani sako, svilena košulja i šal u stilu art dekoa. U vreme kada se okruženje dramatično promenilo, kolekcija Ralph Lauren inspirisala je nepokolebljivo samopouzdanje i odu optimizmu: Art Deco motivi i paleta zemljanih nijansi genijalno su kombinovani sa laganim siluetama, besprekornim krojevima i luksuznom nonšalantnošću.

„Moji projekti su se uvek fokusirali na stvaranje sveta koji nadilazi modu, sveta romantike i bezvremenske sofisticiranosti“, rekao je Lauren u saopštenju za štampu. „Moja kolekcija proleće / leto 2021 prepliće ova čula i izražava individualni stil koji je moderan i izdržljiv.“

foto:hb.ru