Avijator jakne ove zime su vodeći trend – nabavite ih na vreme!

Duboko smo zagazili u jesen, te smatramo da je savršeno vreme za povratak avijator jakni. Poznate dame uveliko nose ovaj udoban, topao i stilski odevni komad najavljujući nam povratak velikog trenda aktuelne sezone.

Irina Šajk viđena je na ulicama Njujorka u avijator jakni boje čokolade ispod koje je nosila klasičnu majicu u kombinaciji sa farmerkama. Modnim detaljima u vidu zlatne ogrlice i lenonki, dala je blagu notu prefinjenosti ovom ležernom outfitu.

Za razliku od ovog klasičnog look-a, Rijana nam je demonstrirala kako se avijator jakna nosi uz elegantnu svilenu belu haljinu, ali i u sportskom maniru, uklapajući istu jaknu od braon kože uz zelenu trenerku i bele štikle – ekstremno ili efektno? U svakom slučaju odvažno.

Slavne dame ne libe se da je ponesu i uz mini haljinu, kožne pantalone ali i preko odela, dokazujući nam svestrane stilske akreditive jedne ovakve jakne. Stav poznatih “mogu se kombinovati uz bilo šta” je modni postulat ove sezone!

Pa, šta čekate, požurite po svoj komad! Ako niste sigurni za model ili boju inspirišite se u našoj galeriji najlepšim modelima avijator jakne.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović