Barbie, who? Kajli Džener postala je Bratz lutka

Svet pop kulture je toliko “širok”, da je upravo napravio mesta za još jedan viralan doll momenat. Nakon nekoliko nedelja u kompletnom centru pažnje, Barbikin publicitet dobija određenu konkurenciju od njenih rivalki – loših devojaka u Bratzu, koji je najavio novo partnerstvo sa Kajli Džener.

Ograničena kolekcija Mini Bratz x Kylie Jenner, predstavlja prvu kolaboraciju brenda sa slavnom ličnošću koja je transformisana u čuvenu lutku. Prenaglašenih glava, očiju i usana, inkluzivne kože tona i alternativnih stajlinga, Bratz lutke doživele su svoj vrhunac 2000-ih I od tada ne silaze sa trona.

Nova capsule kolekcija nudi „Bratzified“ Kajli u šest različitih i popularnih izgleda beauty mogula, uključujući I Versace sirena-haljinu sa perjem lavande, koju je nosila na Met Gali 2019. i potpuno beli Off-White outfit sa velom koji je ponela na istom događaju tri godine kasnije.

„Ja sam fan Bratz lutki od detinjstva i oduvek sam želela svoju Bratz lutku“, rekla je Džener u izjavi za štampu, dodajući da je „volela svaki korak u procesu stvaranja ovih mini Kajli lutki uz Bratz tim.”

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.