Ni Kejt, ni Leticija: Ovo je zapravo najbolje obučena evropska dama plave krvi

Iako se ovih dana priča da je Alesandra de Osma, supruga princa Kristijana od Hanovera najbolje obučena princeza Evrope, a što ćemo svakako videti u godinama koje slede, zapravo je Beatris Boromeo, snaja pokojne Grejs Keli, najbolje stilizovana dama plave krvi.

Beatris Boromeo je italijanska novinarka aristokratskog porekla i supruga Pjera Kasiragija, koji je sin princeze Karoline od Monaka i unuk čuvene Grejs Keli .

Evolucija njenog stila započela je još kada je Beatris radila kao model, a sada je ova IT devojka svojom modnom pojavom iza sebe ostavila i čuvene kraljevske dame Kejt, Megan i Leticiju.

Beatris je na svom venčanju u Monaku nosila ne jednu, već četiri venčanice: dve sa potpisom Valentina, a dve iz kuće Armani Privé, što je bio dovoljan znak o kakvom se modnom znalcu radi.

Na crvenom tepihu primetna je sklonost princeze Beatris ka balskim haljinama koje zahvaljujući svojoj urođenoj prefinjenosti uspeva da iznese na najvišem nivou.

Za formalnije prilike često bira Đorđo Armani ukrojene kapute, dok u dnevnim kombinacijama često nosi Alberta Fereti i Dior haljine.

Uoči Diorove modne revije za proleće/leto 2021, pariski brend ju je pozvao da postane ambasador kuće, pa smo tom prilikom videli i kako to izgleda kada Beatris odene ležeran kombinezon u paru sa trendi patikama.

Ko je zapravo Beatris Boromeo?

1. Ona je majka

Zajedno sa svojim suprugom, Beatris ima dva sina: Stefana i Frančeska.

2. Diplomirala je na koledžu Ajvi lige

Pohađala je neke od najboljih škola na svetu, a kada je magistrirala novinarstvo, učinila je to 2012. godine na Kolumbijskom univerzitetu.

3. Ona je kći grofa

Njen otac je Don Karlo Ferdinando Boromeo, grof od Arone, a njena majka je grofica Dona Paola Marcoto. 

4. Njena porodica poseduje ostrva

Njeno poreklo uključuje neke od najpoznatijih Italijana na svetu. Njena porodica je veoma bogata i poseduje većinu Boromejskih ostrva, koja se nalaze u Lago Mađoreu.

5. Ona je ateista

Iako je u srodstvu sa kardinalom Rimokatolčke crkve koji je kasnije kanonizovan za sveca, Beatrise sebe smatra ateistom.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević