Bela Hadid u tropskoj kampanji Bvlgari

Ambasadorka brenda je predstavila jedinstvenu capusle kolekciju – saradnju brendova Bvlgari x Ambush .

Bvlgari privlačna serija, “Serpenti Through The Eyes of” limitiranog izdanja lansirana je 2017. godine, a sada dobija svoj luksuzni nastavak. U sledećoj “epizodi” – brend sarađuje sa jednim od najmodernijih brendova ulične odeće “Ambush”.

Sazvežđa modela – Elen Rosa, Ksiao Ven Ju i ambasadorka brenda Bela Hadid – predstavile su ponovo osmišljenu torbu Serpenti Forever eksplozivnih nijansi u reklamnoj kampanji.

“Ovom kolekcijom hteo sam da izrazim odvažan i moderan karakter Serpentija. Zmije su neverovatna i očaravajuća stvorenja prirode, ali sa Bvlgari brendom su takođe postale simbol glamura u stalnoj evoluciji. Prirodne lepote susreću se s ljudskom kreativnošću i sve se to vodi modernom estetikom”- kaže tokijski dizajner u službenom saopštenju za javnost.

Inspirisan drvenim pitonom, zmijom rodom iz jugoistočne Azije poznatom po živim bojama, Ambush nudi tri nova stila, uključujući torbu na ramenu Serpenti, torbu na kaišu i klač model Serpenti Minaudière. Svaka je jednobojna i ukrašena kopčom sa potpisom brenda.