Premijera “Bese 2” okupila aktuelne glumačke zvezde na crvenom tepihu u Beogradu

Sinoć je u Kombank dvorani održana dugo očekivana premijera serije “Besa 2”.

Besa” je jedan od najpopularnijih i najuspešnijih televizijskih projekata u regionu.

Serija je zasnovana na originalnoj ideji Srđana Šapera, dok su kreatori druge sezone britanski scenarista Toni Džordan i Igor Stoimenov, koji su dodatno začinili postojeću radnju i osmislili nove likove.

Prva sezona ovog dramskog trilera osvojila je mnogobrojna priznanja kritike i publike, a fokusira se na porodične odnose, dok se druga sezona sastoji od deset epizoda u kojima se intenzivira dihotomija tradicionalnog i modernog, naglašavajući težnje novih generacija koje ne žele da zadrže tradicionalne obrasce date reči ili datog obećanja, na albanskom: „besa“.

Pre početka same projekcije koja je podrazumevala premijerno emitovanje prve dve epizode nove sezone, na crvenom tepihu svečanog događaja pojavili su se članovi autorske i glumačke ekipe serije.

I u nastavku, glavne uloge tumače glumci Radivoje Raša Bukvić, Miloš Timotijević, glumica Hana Selimović, zatim Arben Barjaktaraj, uz Milicu Gojković i Milana Marića, a novo lice biće poznata glumica Milica Zarić.

Mlada glumica Milica Gojković bila je stilizovana poput holivudskih zvezda u odelu od pliša u petrolej boji, dok je popularna Hana Selimović demonstrirala hrabri izgled u potpuno crnoj kombinaciji koju je podigla Botega Veneta torbicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Selimovic (@mitraljeza)

Veliku pažnju privukle su i glamurozna Milica Zarić, kao i ćerka Anice Dobre, Mina Sovtić, koja je ponela mladalački autfit u vidu crne haljine, dugačkog sakoa i trendi para čizama.

Muški deo glumačke postave predvodio je uvek sjajno obučeni Miloš Timotijević u kariranom dvodelnom odelu, kao i Milan Marić i Radivoje Raša Bukvić u nešto tamnijim, ali i dalje odličnim odevnim kombinacijama.

U galeriji pogledajte fotografije sa crvenog tepiha premijere druge sezone serije “Besa”.

Foto: Instagram Video: YouTube

Priredila: Natalija Knežević