MODA / Vesti

Krunisana kraljica: Bijonse je zvezda najnovije Tiffany & Co kampanje

Kraljica B ne prestaje da oduševljava svoje fanove iz dana u dan

Većina poštovalaca lika i dela Bijonse Nouls nema dovoljno godina kako bi se setila legendarnog Studia 54, ali njen najnoviji video za kampanju brenda Tiffany & Co, pod imenom “Lose yourself in love” (“Izgubi se u ljubavi”) je tu da bi im dočarao kako je sve izgledalo nekad, kad je ovo mesto bilo sinonim za noćni provod.

Video počinje tako što Bijonse ulazi u haljini sa šlepom i puf rukavima, dok se u pozadini čuju taktovi pesme “Summer Renaissance” sa njenog nedavno objavljenog albuma. Ova numera urađena je po uzoru na hit pesmu Done Samer “I Feel Love” koja je bila legendarni hit Studia 54, sedamdesetih godina.

Čitava ideja video snimka bila je da pokaže eskapizam noćnog života danas kroz legendarne hitove iz epohe kada je ovo kultno mesto još uvek važilo za glavni noćni klub.

Noseći vanvremenske komade ovog brenda. Bijonse nakon hodnika ulazi u klub gde svi zajedno sa njom slave nakit koji će se uskoro naći u prodaji. Šljokice, dijamanti i mnogi drugi sjajni materijali tu su da poruče da svi slave Bijonse jer je ona prava ikona današnjice, koja ne zaslužuje ništa manje nego prsten od 10 karata, kakav između ostalog i nosi u videu.

U iščekivanju ekranizacije nekog od spotova sa albuma “Renesansa”, moraćemo da se strpimo i uživamo u najnovijoj Tiffany kampanji koju možete pogledati u daljem tekstu.

Tekst: Aleksandar Nastasijević

Foto: Profimedia