Bez šminke: Dženifer Lopez podelila je svoj jutarnji selfie na Instagramu

Nakon naporne godine, kada je Dženifer Lopez uspela da postane zvezda šoua Versace, nominovana za Zlatni globus zbog svoje uloge u filmu Hustlers (2019) i postala koproducentica Super Bowla, umetnica koristi način samoizolacije kao priliku da se opusti i odmori u društvu svog verenika Aleksa Rodrigeza i dvanaestogodišnjih blizanaca Maksa i Eme.

Sada Lopez provodi dane u Hamptonsu, kupajući se u bazenu, baveći se sportom i plešući uz najnovije svetske hitove. Najnoviji Instagram selfie Lopez inspiriše #Iwokeuplikethis challenge na društvenim mrežama.

“Dobro jutro svima! #MorningFace“- tako je zvezda potpisala svoj selfie, gde je u udobnom bade mantilu bez šminke. (I da, na očima vidimo tragove od šminke, očigledno je da je čak bila previše umorna da bi uradila dubinsko čišćenje pre spavanja.) ​​

Naravno, fanovi Dženifer Lopez na Instagramu i Twitteru brzo su reagovali na lice bez šminke i počeli da dele svoje komentare.

 „Lenji letnji dani“, dodala je Dženifer još jednu fotografiju bujnog zelenog grma i travnjaka okupanog sunčevom svetlošću u svom domu, koji je kupila 2013. godine. Rasprostranjena na tri hektara, zvezda ima vilu sa osam spavaćih soba, sopstveni spa, tursko kupatilo i bazen. Lopez često objavljuje fotografije svog rada u bašti pre nego što se prepusti prijatnim tretmanima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lazy summer daysies ✨☀️✨

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on