Bijonse kao diva starog Holivuda na sinoć održanoj Art Gali

Osim što uvek izgleda atraktivno na sceni i u muzičkim spotovima, Bijonse je jedna od onih poznatih ličnosti koje se trude da uvek izgledaju dobro na svim javnim pojavljivanjima. U poslednjem red carpet  pojavljivanju, koje se dogodio sinoć na Art Gala manifestaciji u Santa Moniki, pevačica je izgledala kao prava zvezda starog Holivuda.

Sirena haljina modnog brenda Gucci istakla je njene obline peščanog sata, a ceo stajling imao je i jedan pop-scenski momenat: zvezde na dekolteu. Ceo izgled upotpunjen je parom satenskih rukavica, klač torbicom, sjajnim glomaznim nakitom Lorraine Schwartz, naočarima i talasima kakve su nekad obožavale dive Ava Gardner i Rita Hejvort.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Queen Bey se sa suprugom, reperom Džej Zijem, pojavila na manifestaciji kako bi podržala Tinu Nouls-Loson i Ričarda Losona, odnosno njihovu organizaciju WACO (Where Art Can Occur) Theater’s youth mentorship program, koja prikuplja sredstva za mentorske programe mlade umetnike.

Tema ovogodišnje svečanosti bila je Harlem Nights, a Bijonse ne samo što je ispunila zadatak, već je i javno pojavljivanje iskoristila kako bi najavila Renaissance svetsku turneju, koja bi trebalo da se održi na leto 2023.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram