Bikini i suknja sa visokim prorezom: Rijana je pokazala u čemu je proslavila Novu godinu

Rezolucija koja je izazvala polemiku obožavalaca!

Rijana je konačno pokazala kako je proslavila doček Nove godine na rodnom Barbadosu. Odlučila se za karneval u dvoje i za zabavu na bazenu. Obukla je majušni bikini i suknju sa visokim prorezom u blistavoj zlatnoj nijansi. Sandale iste tropske nijanse takođe su stručno odabrane.

Sledeće godine pevačica i uspešna poslovna žena spremna je da „izvrši rezolucije“. I čini se da je odmah pokazala svoju nameru u komentarima.

Kada joj je jedan od obožavalaca nagovestio da svi fanovi čekaju album, pevačica je ležerno stavila do znanja da sledeće godine neće biti novih kompozicija. „Novogodišnja odluka trebalo bi da se odnosi na album. – „Pitanje o ovome bilo je relevantno u 2019. godini, vreme je da odrastemo.“

Potpuno je neshvatljivo da li se neodređeni natpis odnosi na fotografiju u njenom profesionalnom životu ili na njen lični život. Ali tokom poslednjih nekoliko nedelja obožavaoci su saznali više o Rijaninoj nadolazećoj romansi sa dugogodišnjim prijateljem A$AP Rockyjem. Tako se reper pridružio svojoj dragoj na Barbadosu za božićne praznike i od tada provode dosta vremena zajedno.