Boho šik kolaboracija iz snova: Sijena Miler udružuje snage sa M&S

Sijena Miler

Brend Marks & Spencer nikada nije bio više kul nego sada, jer lansira kolekciju u saradnji sa britanskom glumicom i ikonom boho stila, Sijenom Miler.

“Uvek sam osećala pravu ljubav prema M&S-u, to je brend koji je deo britanskog života i ima posebne veze za toliko mnogo ljudi”, rekla je glumica o kolaboraciji. “Gledajući reakciju na jesenju kampanju koju sam predvodila bilo je fenomenalno. Saradnja na projektu dizajna ženske odeće potpuno je imala smisla. Jedva čekam da vidim šta kupci misle o kolekciji.”

Sijena Miler

Kolekcija od 33 komada lansira se danas, a prati Sijenino prethodno partnerstvo sa Marks and Spencer, koje ju je predstavilo u njihovoj AW 2023 kampanji. Ovog puta, Sijena je bila veoma uključena u ceo proces – od dizajna do marketinga – kako bi stvorila nešto što se uklapa u njen lični brend: boho šik, sa primesama oštrog.

Kolekcija naginje letnjim festivalima, štampanim dezenima iz sedamdesetih i nekim od najomiljenijih vintage komada Sijeninog ličnog kolekcionarstva. Na primer, crvena vintidž mini haljina, pronađena u radnji Ninth Street Vintage u Njujorku, u kojoj je viđena 2021. godine. Visok vrat, folklorni mini – komad iz Sijenine kolekcije podseća na ovaj izgled.

Teksture su bogate, a linije fluidne; svaki komad priča svoju priču.

Sijena Miler

Foto: Promo M&S