grazia

Vesti

Stilska transformacija Breda Pita kojom je svet fasciniran

Bred Pit ulazi u ono što smatra „poslednjim semestrom ili tromesečjem“ svoje karijere. To znači da isprobava nove hobije, preispituje svoje poslovne ponude i, da - eksperimentiše ličnim stilom.

Tokom evropske turneje, gde promoviše najnoviji film Bullet Train, glumac nam je isporučio nekoliko fantastičnih outfita, počevši od onog u famoznom braon suknja-odelu na berlinskom otvaranju, do lanenih kompleta vibrantnog kolorita, nadograđenih statement aksesoarima. Bredova očigledna stilska transformacija naterala nas je da se zapitamošta, odnosno, ko se desio glumcu?

Za preokret od uštogljenih smokinga i robotske mimike do slobodnih pokreta i skokova u fanki odelima zaslužan je dizajner Hans Nikolas Mot, koji je kreirao sve Bredove izglede.

Dizajnom odeće Hans se bavi već deset godina, ali njegova praksa je da krojeve razvija posebno za svakog klijenta, i do njega se dolazi isključivo putem preporuka s obzirom da ne koristi društvene mreže, niti poseduje sajt. Svoj proces rada opisuje kao „intiman i besprekoran“, a svaki komad odeće dizajnira u direktnoj saradnji i razgovoru sa klijentom.

Mot smatra da Bred ima „vrlo jasnu ideju šta želi da bude u ovom svetu. Ima istančan i razvijen osećaj za boju, siluetu, teksture i dezen“, te mu je saradnja sa glumcem bila pravo uživanje. Pittova garderoba ručno je rađena, sa ličnim detaljima i sjajnim kontrasnim šavovima i dugmadima koje je svako ponaosob oblikovao dizajnerov otac.

Zeleno odelo sa plavom bluzom i žutim patikama, teksas komplet sa crvenim patikama, all-pink stajling u barbiecore maniru, sivo odelo sa žutom majicom – svako zaokruženo zlatnim lancima, nanizanim narukvicama, oversized prstenom i kul naočarima za sunce. Ovako izgledaju poslednja Pitova pojavljivanja kojih niko ne može da se nagleda, a koja možete pogledati klikom na galeriju.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

 

 

Pročitajte još

Povezane teme

Vesti

Najbolji modni momenti sa crvenog tepiha u 2022.

Outfiti koji su ispisali modernu istoriju.

Vesti

Koliko odeće nam je zaista potrebno

Koliko god komada imali, nikada nemamo šta da obučemo, a ovo je prava cifra odevnih predmeta koje zapravo treba posedovati

Vesti

Veganska couture moda: Vini Harlou nosila haljinu napravljenu od kakaa

Dizajnerka Iris Van Herpen inspiraciju je našla u sladoledu.

Stil dana

Ovo je džemper sezone ako pitate Kendal Džener

Izgleda da je i u Los Anđelesu došlo vreme za slojevito oblačenje

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.