Brend Deichmann zakoračio u novu deceniju postojanja u Srbiji i predstavio kolekciju jesen/zima 22/23

Na modnoj reviji brenda Deichmann predstavljena је nova kolekcija jesen/zima, a povodom jubilarnih 10. godina postojanja kompanije u Srbiji, kao manekenka se pojavila i nova brend ambasadorka, regionalna muzička zvezda Sara Jo

Nova kolekcija predstavljena je na simboličan način, tako što je modna pista pretvorena u ulicе grada, što prenosi i oslikava suštinu Deichmann-a kao brenda – da je Deichmann obuća baš za svaku priliku i pristupačna svim ljudima.

Pored Sare Jo kao glavne zvezde, reviji su prisustvovale i mnoge poznate ličnosti, poput fotografa Miloša Nadaždina, glumca Uroša Jovčića, influenserki Jenni Martin, Dejane Erić, Tine Grabež, Jasmine Tarbuk i mnogi drugi.

U prelepoj atmosferi bioskopa Balkan predstavljeni su modeli iz najnovije kolekcije jesen/zima koje ćete zasigurno viđati na svim ulicama. Poznata zgrada je ovom prilikom transformisana u urbani ambijent, podsećajući nas na svakodnevno uzbuđenje i užurbanost grada. Uz moderne i pristupačne komade, bićete spremni za svaku situaciju tokom dana, a udobnost je garantovana.

Tokom godina, kroz naše garderobere prošla je velika količina različitih modnih trendova i interesantnih komada. Ono što se ceni jeste kvalitet, udobnost ali i pristupačnost, a baš to su vrednosti za koje se zalaže Deichmann, izjavio je Marko Jovanović, direktor prodaje Deichmann-a u Srbiji.

Kolekcija sadrži ponešto za svakoga – od hrabrih i očaravajućih čizmica na štiklu za posebne događaje, preko obuće i šik torbi adekvatnih uz poslovne odevne kombinacije pa sve do praktične obuće za decu i muškarce. Ono što je sigurno je da ćete uz Deichmann trendi komade biti zapaženi gde god da se pojavite.

Goste je iznenadila i regionalna muzička zvezda Sara Jo koja se ovoga puta našla u ulozi manekenke, a koja je zasijala je u crnim čizmicama.

Tekst: Promo

Foto: Promo