Brend TEZENIS proslavio 20 godina rada spektakularnom žurkom na Ibici

NAŠA PRIČA

Osnovan 2003. godine, Tezenis pristupa modi na svež, kozmopolitski i dinamičan način. Tokom godina, naše kolekcije razvijale su se s ciljem praćenja svakog potrošača u svim fazama života te s ciljem zadovoljenja potrebe za kvalitetnom, ali pristupačnom odećom za svakodnevnu upotrebu.

Mlade devojke, majke, deca, muškarci i porodice, danas ulaze u naših 827 trgovina širom sveta tražeći basic donje rublje, udobne pidžame, moderne kupaće kostime ili onaj jedan cool komad odeće koji će uskladiti s Tezenisovim modnim vešom kojeg su videli online.

NAŠA DUŠA

Kao mlad, dinamičan i digitalno orijentisan brend koji želi izgraditi pozitivan odnos s potrošačima širom sveta, osnovu za povezivanje pronašli smo u univerzalnom jeziku muzike. Susreti na letnjim muzičkim festivalima, cool noći na Coachelli, saradnja s televizijskim programima za promociju mladih talenata, partnerstva s poznatim umetnicima i zvezdama – sve su to načini na koje je vaš stil plesao uz zvuk Tezenisa.

NAŠA BUDUĆNOST

Pokrenuti neiscrpnom snagom ritma, emocija i inspiracije koju donose svaki takt i simfonija, Tezenis omogućuje svakome da svira svoju muziku za telo. Pronađite svoj stil, naglasite svoj talent i izrazite se, ko god bili ili želeli biti, kad god i gde god, uvek u svom Tezenis donjem vešu, kupaćim kostimima i odeći.