MODA / Vesti

Vesti

Britni Ricard: Redefinisanje lepote sa Cota Skin Care

Britni Ricard nije samo izvršni direktor; ona je vizionarska preduzetnica u misiji da redefiniše negu kože. Poreklom sa živahnih ulica Nju Orleansa, transformisala je svoju strast u uspešan posao, Cota Skin Care, u čast svog pokojnog brata Cheva Off The Ave (C.O.T.A.).

Chevovo verovanje u self-care i zdravu kožu ostavilo je dubok uticaj na Britni. Nakon njegove smrti, bila je inspirisana da stvori liniju za negu kože koja ne samo da će mu odati počast već i osnažiti druge da postignu zdravu, blistavu kožu.

Britnino putovanje do beauty slave počelo je čistom posvećenošću. Mnogo pre nego što je ušla u industriju nege kože, uronila je u poslovno znanje, provodeći nebrojene sate u svojoj lokalnoj biblioteci u Nju Orleansu. Od istraživanja sastojaka do savladavanja zamršenosti registracije LLC preduzeća, Britnina odlučnost je bila nepokolebljiva.

Ono što je zaista inspirativno je kako je pretvorila ograničenja u prilike. Uprkos nedostatku pristupa računaru, Britni je koristila resurse na dohvat ruke da podstakne svoje snove. Njena posvećenost svojoj viziji nikada se nije pokolebala.

Da bi svoj san ostvarila, Britni je organizovala akciju prikupljanja tiketa za nagradnu igru, kojom je prikupila hiljade dolara, obezbeđujući neophodna sredstva za njen poduhvat. Tako je Cota Skin (ranije Cota Essentials Skincare) rođen 2019.

Od svog osnivanja, Cota Skin Care je stekao široko priznanje i odobravanje. Predstavljen u renomiranim publikacijama kao što su Forbes Magazine, Essence i Black Enterprise, Britnin brend je stekao posvećene sledbenike, čak i među poznatim ličnostima i uticajnim ličnostima kao što su Yung Miami, JT iz The City Girls, Jaida Cheaves, Ari Fletcher, Reginae Carter i Toya Johnson.

Za Britni, uspeh nije samo u profitu; radi se o negovanju pokreta ka zdravijoj, srećnijoj koži. Ona veruje da svako zaslužuje da se oseća samopouzdano, bez obzira na tip kože ili brige. Zbog toga njen tim nastoji da pruži najbolje proizvode i usluge, a istovremeno pomera granice mogućnosti za negu kože.

Svakog dana, Britni se budi sa osećajem svrhe, znajući da su njeni proizvodi pomogli nebrojenim pojedincima da povrate samopouzdanje i prevaziđu izazove u vezi sa negom kože. Pozitivne povratne informacije od kupaca služe kao podsetnik da ona pravi razliku – jedan po jedan zdrav ten.

Iznad svega, Britni želi da ljudi koji se bore sa problematičnom kožom znaju da nisu sami. Uz Cota Skin Care, postoji nada, pomoć i podrška koja je posvećena njihovoj dobrobiti. Zajedno, oni ponovo čine kožu zdravom i dokazuju da prava lepota dolazi iznutra.

Sve u svemu, Britni Ricard je inspiracija i pionir u industriji nege kože. Njena posvećenost, izvrsnosti i integritetu sijaju u svakom aspektu Cota Skin Care-a. Ona ne samo da redefiniše negu kože; ona redefiniše samu lepotu.

Team Credits:

Art Director/Stylist/ Producer – Oliver Brown @olvrbrwnPhotographer – Reinhardt Kenneth @reinhardtkenneth

Hair Stylist – Amber Turner @amber_daheadturner 

Makeup Artist – Aqueelah Bahati @star4makeup

Fashion Assistant – Cassidy Mamula @cassidy_mamula

Mamula @cassidy_mamula

Digital Couture dressed by @Dressx 

Retoucher – Michael Purwagani @mikhaelgan

PR – @dbagencypr @danikaberry

Lighting Director : Matt Mendoza @matt.mendoza.media

Gaffer: Rafael Llamas @rafa2w

Digitech: Suimay Lee @suimaylee 

Photographer’s Assistant: Jack Allan Kasbeer @satoshigoat