Bruk Šilds, Čelsi Hendler i Džulijet Luis pridružile su se Skims kampanji

Glumica i model Bruk Šilds (57), komičarka i voditeljka Čelsi Hendler (47 ) i glumica Džulijet Luis (49) pridružile su se kampanji branda SKIMS, pozirajući u donjem rublju, sa akcentom na novoj liniji brushaltera. 

Ovo je najveća kampanja brenda koji je Kim Kardašijan osnovala 2019 (pod sloganom Solutions for Everybody), od kada on postoji, a osim pomunutih dama, uključila je još 50 poznatih žena iz sveta filma, mode, muzičke industrije i različitih profesija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Pred objektivom fotografskog aparata u donjem rublju pozirale su još i Kesi, Indija Mur i mnogi drugi, a u okviru kampanje, devojke su progovorile i o ženskoj seksualnosti. Čelsi je otkrila da se najudobnije oseća kad je gola, a veruje da žena ne treba uvek da nosi grudnjak.

Džulijet Luis priznala je da je kao devojčica želela ima veće grudi i bokove, ali da sada, kao starija, voli svoje telo i sve njegove dimenzije, mišiće, obline.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Šilds je pričala o ideji samopouzdanja, po glumici bi trebalo da svaka žena zraći čistom i pravom snagom.  Za nju je samouverenost seksi, a žensko telo sposobno za izazove koje ne može ni da zamisli.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram