Bruk Šilds u novoj džins kampanji: Ovo je moje 56-godišnje telo!

Bruk Šilds imala je samo 15 godina kada je prvi put pozirala u paru plavih farmerki i izgovorila čuvenu rečenicu: „Želite li da znate šta stoji između mene i mojih kalvinica? Ništa.”

Naravno, s obzirom na njene godine u to vreme, reklamna kampanja Kelvina Klajna iz 1980. pokazala se izuzetno kontroverznom.

Ali sada, više od 40 godina kasnije, prelepa tinejdžerka model, koja je u međuvremenu postala glumica, obrela se u još jednoj reklamnoj kampanji koja u fokusu ima džins, ovoga puta u pitanju je američki denim brend Džordaće.

Da li i dalje želite da znate šta Bruk nosi sa svojim džordaće farmerkama? Ako je sudeći po fotografijama ove kampanje i jednoj specifično, odgovor je opet: ništa.

Šilds je bosa pozirala u toplesu i farmerkama, insistirajući da fotošop ukoliko mora da se uradi bude jedva primetan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@jennamatroni)

„Sada to više cenim“, rekla je Šilds za magazin People.

 „Velika mi je čast što sam u ovim godinama i dalje zastupljena u ovakvoj vrsti posla. Više osećam veličinu toga. Postoji znanje koje dolazi sa godinama, a ovo je manje kao posao, a više kao privilegija.”

Na kraju krajeva, ona više nije dete i želela je da to bude očigledno u novoj džins kampanji.

„Bilo nam je važno da vidite da je ovo moje 56-godišnje telo i da se borite protiv retuširanja“, nastavila je. „Uvek sam za to da se održi I zadrži stvarni izgled i to smo i uradili jesmo.“, otkrila je glumica.

Priedila: M.B.

Foto: Profimedia