By Far torbe su omiljene slavnim ličnostima ovog proleća

Male torbe sa kratkim drškama nastaviće da dominiraju tokom 2021. godine.

Jedan od kultnih brendova se posebno pobrinuo da ikonski dodatak iz 1990-ih zadrži svoje počasno mesto na listama želja modernih žena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BY FAR (@byfar_official)

Reč je o brendu By Far. Brend su 2016. godine osnovale tri mlade žene, sestre bliznakinje Valentina Ignatova i Sabina Zhosheva i njihova najbolja prijateljica Denitsa Bumbarova, koja je lako osvojila srca glavnih zvezda uličnog stila i poznatih ličnosti. Među ljubiteljima brenda su Irina Šajk, Sofi Turner, Kaja Gerber, Hejli Biber i Prijanka Čopra. Međutim, čini se da su Bela i Điđi Hadid, Kajli i Kendal Džener – najveći ljubitelji vintage dizajna. Rođene u Australiji i ručno izrađene u Bugarskoj, torbice Rachel, Mini i Uma sada su neophodne hlavnim zvezdama modne industrije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BY FAR (@byfar_official)

Uz pristupačne cene kompanije Far i činjenicu da ove torbe izgledaju jednako dobro sa majicom i farmerkama kao i sa svilenom slip haljinom, čini se da je ovaj brend moderna klasika. Dakle, Irina Šajk je već sakupila zapaženu kolekciju torbi ovog brenda – od mini-verzija do srednjih modela. Fashionista i trendseterka ih nosi u bilo koje doba godine: zimi sa jaknama i kaputima od eko krzna, a na proleće sa sakoima i laganim komadima.

Kako poznate ličnosti nose svoje By Far torbe, pogledajte u našoj galeriji fotografija.