Calzedonia predstavlja novu kolekciju čarapa za sezonu jesen/zima

 Kao što svi znamo moda je ciklična.

Trendovi za koje se činilo da su arhivirani, vratili su se i povratili počasno mesto na modnim pistama, u ormarima i na top listama modnih urednika.

Postojalo je vreme u modi kada je moto ikona stila bio strog: hulahopke su bile zabranjene, čak i tokom najhladnije zime. To su bila vremena „neudobne“ mode u kojoj se sve što je bilo udobno i funkcionalno smatralo anti-modernim. Srećom, vremena (i trendovi) su se promenili kako bi se stvorilo mesto za modni i stilski osećaj koji je praktičan i sveobuhvatniji.

Dramatičnim preokretom, hulahopke su se vratile u središte pažnje! Ovo je bilo jedno od najvećih modnih otkrića u poslednjih nekoliko sezona. Zapravo, Calzedonia dobro zna da je svojim najnovijim kolekcijama vratila hulahopke u modu, osiguravajući ovom kultnom aksesoaru vodeću ulogu u modnom univerzumu.

Više od običnog dodatka, hulahopke Calzedonia za sezonu jesen/zima 2020. godine biće jedinstveni komadi za kreiranje modernog stajlinga. Hulahopke će biti neophodna stavka za definisanje i upotpunjenje vašeg izgleda.

Ekscentrična, zavodljiva i kreativna kolekcija Calzedonia FW 2020 odlikuje se snažnim i originalnim temama. Veliki protagonista kolekcije legwear Calzedonia FW20 biće čipka, bezvremenska, lagana i dragocena. Čipka će biti prikazana na mrežastim čarapama sa cvetnim tematskim patchwork-om, a njen prozirni efekat čini ovaj model izuzetno ženstvenim.

Ali pravo iznenađenje i zvezda Calzedonia kolekcije koja će osvojiti sve trendseterke ostavljajući za sobom divljenje i zavist na licima, je crni čipkasti kombinezon. Neverovatan predlog inspirisan osamdesetim godinama, koji će postati komad o kome se najviše govori ove zime.

S druge strane, Calzedonia će ponuditi i klasične, nežne i prefinjene čarape, poput crnih prozirnih hulahopki ili romantične varijante sa natpisom „amore“ napisanim na više različitih jezika.

Calzedonia nam ove godine donosi i dva neobjavljena dizajna, oba sjajna. Prvi model sa mikro mrežicom sa svetlucavim efektom i slovima, a drugi – prozirne čarape sa mikro kristalima na zadnjoj strani. Čak i većina klasičnih tema kao što su rombovi i tartan, osvetliće vas zahvaljujući zapanjujućim aplikacijama koje postaju protagonisti vaše odeće za večernje izlaske.

Za šarmantne i samopouzdane žene kolekcija donosi dokolenice od eko kože i uske pantalone sa efektom kože, savršene za stvaranje vrlo stilizovanog femme fatale izgleda.

Poslednje, ali ne  i manje važno, u kolekciji FW20 predložene su razne sokne koje su inspirisane glavnim trendovima uličnog stila. Ovaj dodatak je pravi izbor za stvaranje urbanog i modernog izgleda.