#CalzedoniaLovesYou: posebna kolekcija za Dan zaljubljenih

Čarape i sokne koje obećavaju da će postati obavezne stvari za romantično raspoloženje.

Calzedonia Danu zaljubljenih posvećuje romantične, ali i zabavne komade.

Srca, izjave ljubavi i, naravno, boja koja predstavlja strast – crvena – daju život čarapama koje obećavaju da će postati obavezne stvari za romantično raspoloženje.

Pletene pamučne čarape ili od frotira pretenduju da postanu glavni junaci i jedan od najvećih trendova 2021. godine koja slavi sportski stil.

Nošene sa mokasinama na proleće, masivnim patikama ili čizmama, sportske čarape kao izazov klasičnoj estetici postaju subverzivni suštinski predmet ženske garderobe. Mikro i makro srca i ispisano slovo reči AMORE zabavni su motivi koje Calzedonia posvećuje maštovitim trendseterima.

Sofisticirane i slatke čarape sa mini srcima ukrašene su romantično-šik valovitim rubom. Calzedonia još uvek ima nešto za one koji još uvek nisu upoznali istinsku ljubav: «SINGLE, I DON’T CARE» i «PLEASE, NEXT!» S tim da pop slova postaju savršen izraz za snažne, samopouzdane žene.

U kolekciji pronalazimo i sofisticirane, elegantne i svestrane prozirne hulahopke od ukrašene AMORE printom sa šavom, modele sa otiskom tufnica, dijamantskim uzorkom i srcem.

Idealne kao poklon drugima ili nama, kao čin ljubavi prema sebi, kolekcija Calzedonia posvećena Danu zaljubljenih ima mnogo dodataka za najromantičniji izgled. Modele inspirisane praznikom ljubavi pogledajte u galeriji fotografija.