MODA / Vesti

Zašto su i Srbi oduševljni ovim modnim brendom?

Najnovija CCC  kampanja brenda Sprandi ima primamljiv slogan – Udahni i poručuje vam da zastanete, udobno se smestite, opustite i udahnete! 

Vodite računa o sebi. Polako, svesno, pažljivo. Potražite pokret koji vas čini srećnim i koji vas puni pozitivnom energijom. Pronađete trenutak za aktivno opuštanje, povećanje endorfina i bezbrižnu radost sa voljenima. 

Neka brend Sprandi bude vaš pratilac u tome da i posle bezbrižnog odmora, a za vreme fizičkih aktivnosti, zastanete i udahnete duboko. 

U svojoj najnovijoj kampanji, Sprandi nas vodi na teniski teren da još jednom upoznamo naše omiljene zvezde. Udahni uključuje idola generacije Z, glumca Fina Volfharda iz serije Stranger Things, glumca Kajla Maklahana, koji je igrao legendarnog agenta Dejla Cupera u Twin Peaksu i supermodela iz devedesetih, Amber Valetu. 

Nova Sprandi kolekcija kreirana je da prati trenutke aktivnog odmora i opuštanja. Obucite trenerku, obujte par udobnih sportskih patika i upotpunite svoj sportski izgled modernim dodacima. Bilo da ste na teniskom terenu ili van njega, duboko udahnite i neka vam bude udobno – na najbolji mogući način.

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo