MODA / Vesti

Vesti

Čizme + letnje haljine – ovi stajlinzi nas inspirišu

Pored sandala, svoju letnju haljinu možete kombinovati sa čizmama naročito u danima kada je vreme kišovito.

Iako tokom leta radije biramo da svoje omiljene haljine kombinujemo sa sandalama, naše omiljene It devojke kombinuju svoje haljine sa čizmama, stvarajući vrlo cool ili boho odevne kombinacije.

To znači da ne morate da čekate jesen da biste obuli nove moderne čizme, svoj stil možete malo poboljšati uz odgovarajuću haljinu. Nedavno je Lili Oldridž na Instagramu objavila fotografiju u cvetnoj haljini brenda Doen, koju je kombinovala sa antilop čizmama. Model Adut Akeč voli kontrast ženstvenih haljina i rok čizama. Odlučila je da crvenu mini haljinu kombinuje sa poznatim vojnim čizmama Prada. Naravno, nisu samo modeli ti koji su usvojili ovaj izgled, već su se i glumice poput Kejti Holms i Diane Kruger pojavile šetajući ulicama Njujorka u čizmama i cvetnim haljinama. Čak i ako svaka žena ima drugačiji stil, njihove kombinacije dokazuju novi trend leta, a mi smo odabrali za vas najzanimljivije predloge.

Lili Oldridž

Cvetne haljine upotpunite parom čizama poput Lili Oldridž.

Adut Akeč

Transformišite svoj izgled od jutra do večeri noseći mini haljinu sa masivnim Prada čizmama, poput Adut Akeč.

Kendal Džener

Kendal Džener bira crnu dugu haljinu i kaubojske čizme.

Irina Šajk

Podignite monohromatski izgled na novi nivo, kombinujući haljinu i čizme iste boje. Irina Šajk odabrala je usku haljinu od kože Nanushka i bež čizme iz kolekcije Irina Shayk x Tamara Mellon.