Crvena zvezda Esports predstavlja novi dres u saradnjisa Sport Visionom i Umbrom

Crvena zvezda Esports, vodeća esports organizacija u regionu, sa ponosom je predstavila novi dres, kreiran u saradnji sa renomiranim sportskim brendom Umbro i kompanijom Sport Vision. Novi dres, koji će biti zvanična oprema svih selekcija ove organizacije tokom narednih godinu dana, premijerno je prikazan na gaming festivalu EBL Days u Madlenianum teatru.

Dizajniran da odražava dinamičnost i strast prema elektronskim sportovima, novi dres kombinuje tradicionalne boje Crvene zvezde sa modernim elementima koji simbolizuju inovativnost čitave organizacije. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, dres pruža maksimalnu udobnost, spreman na sve performanse, kako za profesionalne igrače, tako i za fanove.

„Novi dres je dokaz nikad stabilnijeg partnerstva sa kompanijom Sport Vision i brendom Umbrom. Radujem se nastavku ove izuzetno uspešne saradnje“, izjavio je Pavle Kovačević, generalni menadžer Crvene zvezde Esports i dodao da novi dres nije samo odeća, već simbol zajedništva, tradicije, timskog duha i neprekidnog napretka koji pokreće na bolje.

Dresovi će biti dostupni za kupovinu putem zvanične online prodavnice Sport Vision, kao i u odabranim prodavnicama širom zemlje. Pozivamo sve fanove i ljubitelje eSports da i sami postanu deo zajednice i podrže timove noseći ove dresove sa ponosom.

Promo