Da li Megan Markl nosi omiljeni sat princeze Diane?

Vojvotkinja od Saseksa pojavljuje se sa kultnim nakitom na novim zvaničnim snimcima!

Uoči samita TIME100, čiji će domaćin biti Megan Markl i princ Hari, par je objavio nove fotografije. Ovo su prve fotografije „odbeglih“ članova kraljevske porodice nakon preseljenja u inostranstvo. Par izgleda srećno i elegantno. Ali, kao što znate, između ostalog, svako pojavljivanje Megan Markl treba ispitati pod lupom zbog simboličnih detalja.

Na novim portretima vojvotkinje čini se da poznati aksesoar krasi njen zglob. Očigledno je da govorimo o zlatnom satu Cartier Tank Francaise – jednom od omiljenih komada nakita princeze Diane. Pokojna princeza od Velsa primećena je kako nosi elegantne satove na nekoliko kultnih događaja. Znalo se da je Megan obožavala Cartier Tank i čak je sebi kupila dvobojnu verziju još u doba pre kraljevstva.

U intervjuu 2015. godine priznala je da je na poleđini njenog modela urezano: „M. M. od M. M.“. Ovo nije prvi put da Harijeva supruga nosi nakit svoje svekrve. U prošlosti je viđena kako nosi Dianine minđuše sa leptirima, zlatnu narukvicu, koktel prsten od akvamarina i još mnogo toga.