Da li se Keri Bredšo udaje… opet?

Vratimo se u 2008, kada je Keri Bredšo umalo prošetala do oltara u fantastičnoj Vivienne Westwood venčanici u Sex and the City filmu. Ali, naravno, Zverka se uspaničio i sve je uništeno, uključujući i očajnu Keri, koja trči ulicama Njujorka u luksuznoj haljini.

Nazad u 2022, Vivienne Westwood haljina od satena iz kolekcije za jesen 2007, vraća se na velika vrata u nastavku serijala And just like that. Ovog puta, Keri je dodatno stilizovala dramatičnim tirkiznim rukavicama od svile, koje su se nastavljale u dugački plašt i Manolo Blahnik štiklama od plavog satena.

Za sada možemo samo nagađati značenje ovog outfita, dok čekamo izglazak druge sezone. Da li je u pitanju jedan od načina da preboli smrt svog voljenog Zverke? Ili jednostavno uživa u nošenju venčanice dok odlazi do trafike po cigarete?

Na istom setu, nešto kasnije pridružila joj se i Šarlot u floralnoj haljini, dok se Keri i dalje držala belog stajlinga, koji je uključivao maxi providnu haljinu sa detaljima od čipke, kao i šešir velikog oboda.

Sve fotografije pogledajte u galeriji.

Foto: Profimedia

Tekst: T.M.