Detalj koji je i dalje u trendu: Možete li da naslutite sa čijim imenom Dženifer Lopez nosi ogrlicu?

Ogrlica sa sopstvenim imenom oko vrata bila je opšte popularan aksesoar pre dobre dve decenije, trend koji je (nažalost) nastavio da živi.

Opšta popularizacija ovog detalja kao aksesoara u fokusu, nastala je zahvaljujući nepevaziđenoj “Carrie” ogrlici iz serije Seks i grad.

Naravno, možete da nosite oko vrata i ime nekog drugog. Na primer vašeg voljenog. Kao što je to uradila Dženifer. Znamo da vam nismo otkrili ništa novo, a sigurni smo da niste ni suviše iznenađeni izborom latino dive.

Mini zlatna ogrlica sa imenom “Ben” krasila je vrat pevačice tokom njene šetnje Kaprijem.

Koliko god bila mini, a celokupan stajling bio značajno više u planu, ova ogrlica nikako nije mogla proći nezapaženo pred kamerom veštih italijanskih paparacija.

Dženifer i Ben su tokom vikenda proslavil pevačicin 52 rođendan, na njenoj jahti kružeći Mediteranskim i Tirenskim morem. Nakon Monaka u kome su proveli vikend, uputili su se ka obali Italije.

Njihova sledeća destinacija bilo je mondensko letovalište Kapri, koje je poznato po svojim prirodnim lepotama, kao i istorijskom značaju.

Ovo su dakako opravdani razlozi da par usidri jahtu vrednu 950.000 evra i nekoliko dana provede u šetnji ostrvom, obilazeći poznate lokalitete i restorane.

Tokom ovih turističkih šetnji, Dženifer se mahom opredeljuje za klasičnu letnju boju – belu, te tipične letnje aksesoare u vidu šešira, sunčanih naočara, pletene torbe.

Jedini izuzetak čini obuća, pa tako ni na odmoru u obilasku morskog gradića, Džej Lo ne odsutaje od vrtoglavih potpetica.

Koliko god ove Botega Veneta lepotice izgledale neupadljivo, zahvaljujući nude tonu i tankim kaišićima, sigurni smo da nisu najudobniji izbor za pešačenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben and Jen (@bennifer1.0)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Favorite (@favoriteby)

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia