Kakav je stil devojaka iz Survivor-a izvan ostrva?

Survivor zasigurno je jedan od najomiljenijih rijalitija na našim prostorima. Svakodnevno svedočimo fizičkoj i mentalnoj snazi učesnika emisije, neretko se diveći svim naporima koje ulažu. Ove sezone devojke posebno su se istakle svojom spremnošću i dostignućima, ali i harizmom i zadivljujućim izgledom.

Nema sumnje da ove amazonke odlično nose svoje bikinije, ali sigurni smo da ste se barem jednom zapitali: kakav je zapravo njihov stil izvan ostrva?

Nađa Erić

Najmlađa takmičarka pokazala je svoju sklonost ka nešto “ozbiljnijem” stilu odevanja, te se u njenom garderoberu nalaze kaputi, šeširi, košulje, čizme do gležnja…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nađa Erić (@nadja_eric)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nađa Erić (@nadja_eric)

 

Mina Nikolić

Ćerka našeg emanentnog glumca Marka Nikolića, na ostrvu osvaja harizmom prave devojčice ali privatno je stilski primer prave rokerke. Bajkerske jakne, basic majice i crna monohromatska estetika je ono što opisuje Minu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Nikolić (@zha.na_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Nikolić (@zha.na_)

Maša Kuprešanin

Pored Milice Dabović, Maša se pokazala kao najjači ženski igrač crvenog plemena. Njena fizička spremnost je neupitna, a sportski stil je ono što Maša preferira. Međutim ova miljenica mnogih i te kako ume da istakne svoju ženstvenu stranu malom crnom (indigo) haljinom.

Milica Dabović

Milica je neko ko ne poznaje poraze, a njena smelost je zapravo čini takvom kakva jeste. U tom smislu i outfiti su joj odvažni i ekstremni, ali floralni print i romantične haljine koje neretko nosi otkrivaju nam njenu nežnu stranu – barem kada je stil u pitanju.

Sumejja Šejto

Sportistkinja borilačkih veština privatno neguje stil sportske elegancije, uklapajući blejzere i midi suknje sa patikama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sumejja Šejto (@sumejja.s)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sumejja Šejto (@sumejja.s)

Tena Tomljanović

Studentkinja pejzažne arhitekture i model u slobodno vreme pokazala je sklonost ka retro estetici 2000-ih, koja je trenutno jedan od vodećih trendova 2022.

Foto: Instagram

Priredila: T.M.