grazia

Vesti

Dijalog: prva kampanja Rafa Simonsa i Prade

Nakon predstavljanja svoje prve kolekcije proleće / leto 2021, praćene online konferencijom za štampu sa pitanjima obožavalaca brenda, dvojac Miuccia Prada i Raf Simons odlučili su da dodatno istraže ideju uključivanja u razgovor sa kupcima u okviru nove reklamne kampanje Prada.

Konkretno, slike nove kampanje istražuju uticaj tehnologije na život tokom protekle godine i prepoznaju ulogu koju je imala u okupljanju ljudi na geografskim udaljenostima.

U svom najdirektnijem izrazu, svaka slika pokreće razgovor tako što postavlja gledaocima direktno pitanje i poziva ih da odgovore pošalju na zvanični sajt brenda. Prema kompaniji, primljeni odgovori činiće deo trenutnog predstavljanja kampanje, omogućavajući dijalog između dve strane.

Pitanja u kampanji bave se raznim temama, uglavnom tehnologijom, vizijama budućnosti i ljudskim vrednostima kao što su različitost, inkluzivnost i održivost. Na primer, „Da li je kreativnost poklon ili veština?“, „Na koju utopiju ciljate?“, „Da li vas oblak reči tera da razmišljate o podacima ili nebu?“, „Da li bismo trebali usporiti ili ubrzati?“ među ostalima.

 

Pročitajte još

Povezane teme

Vesti

Najbolji modni momenti sa crvenog tepiha u 2022.

Outfiti koji su ispisali modernu istoriju.

Vesti

Koliko odeće nam je zaista potrebno

Koliko god komada imali, nikada nemamo šta da obučemo, a ovo je prava cifra odevnih predmeta koje zapravo treba posedovati

Vesti

Veganska couture moda: Vini Harlou nosila haljinu napravljenu od kakaa

Dizajnerka Iris Van Herpen inspiraciju je našla u sladoledu.

Stil dana

Ovo je džemper sezone ako pitate Kendal Džener

Izgleda da je i u Los Anđelesu došlo vreme za slojevito oblačenje

Easy Chic

11 koraka za savršeno zimsko oblačenje

Zima je sezona kada vremenske (ne)prilike najviše diktiraju vaše oblačenje. Pošto želite da budete sigurni predstavljamo vam spisak pouzdanih i klasičnih komada koji će vam olakša...

Stil dana

Menhetn kao modna pista: Novi dan, novi izgled Emili Ratajkovski

I dok šeta psa, manekenka je besprekorno stilizovana.

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.