Dior Bobby – nova torba je već postala kultna

Povodom predstavljanja jesenje kolekcije 2020, modna kuća Dior predstavlja novu torbu – Dior Bobby.

Elegantna i svestrana torba, savršena je za sve prilike. Za predstavljanje jesenje kolekcije 2020, koju je kurirala Marija Gracija Kjuri kreativna direktorka Diora, predstavila je novu torbu Dior Bobby, koja se priprema da postane jedan od sledećih kultnih modela francuske kuće. Nova torba je savremenog dizajna, ali istovremeno bezvremena, sa reinterpretiranim klasicizmom koji je čine bezvremenskim modelom.

Dobila je naziv „Bobby“ i odaje počast voljenom psu Christiana Diora.

“Ako se u svakoj kolekciji nalazi haljina za koju se očekivalo da će postati hit, zvala se Bobby”, kaže francuski dizajner u svojim memoarima.

Dior Bobby obećava da će biti uspešna. Ukrašena je ikonskim CD inicijalima i delikatnom zlatnom kopčom. Dostupna je u tri različite veličine i u četiri nijanse. U crnoj, krem, bež ili plavoj boji tipičnoj za platno Dior Oblique, svaka boja se prilagođava određenom stilu i garderobi.

Ali uobičajena nit je uvek ista: čista elegancija. Zakrivljeni oblik omekšava linije, pružajući jedinstvenu ženstvenost i čineći je pogodnom za bilo koji dress code.