Dior Cruise modna revija će biti održana u julu bez gostiju

Kreativna direktorka modna kuće Dior, Marija Gracija Kjuri najavila je da će se modna revija kolekcije Dior Cruise 2021 (otkazana u maju zbog pandemije koronavirusa) održati 22. jula u Lećeu.

Dugo očekivana zvanična najava stigla je streaming konferencijom za štampu: održaće se modna revija Dior Cruise 2021. Datum koji treba napomenuti je 22. jul i mesto koje je Dior objavio prošlog januara: Leće. Modna revija koja je trebalo da se održi u maju otkazana je zbog vanredne situacije Covid-19. Marija Gracija Kjuri, kreativna direktorka francuske kuće upravo je potvrdila da će se modna revija Dior u Lećeu održati u srcu grada: Piazza Duomo.

Apulija će biti “prva dama” u svim oblicima: popularna kultura, umetnost i zanat koji su postali amblem Juga biće glavni protagonisti revije. Zbog toga ovo nije samo modna revija, već pravi projekat unapređenja kulture, nakon modnih revija u Marakešu, Francuskoj i Los Anđelesu.

Učestvovaće lokalni umetnici, zanatlije specijalizovane za vez, kao i muzičari koji će stvoriti iskren i hipnotičan zvuk. Uz zvuk ritualnih plesova, modna revija Dior’s Cruise 2021 u Lećeu biće neizostavan događaj. Zapišite datum velikim slovima: 22. jul.