MODA / Vesti

Dizajniraj svoje Nike patike u TC Galerija

Ovog vikenda, 26. i 27. juna, svi zainteresovani imaće priliku da u Nike shop-u u TC Galerija, u periodu od 10 do 22 časa, besplatno oslikaju omiljeni model Nike patika koji tog dana kupe. U okviru organizovane radionice troje umetnika iz Nike Maker’s studija pokazaće sve mogućnosti kastomizacije patika, a zatim i oslikati po želji zainteresovanih.

Patike mogu da se personalizuje ispisivanjem ličnog imena, određene poruke ili simbola, kao i da se na njih dodaju omiljene boje. U Nike shop-u u TC Galerija dostupna je i ekskluzivna ponuda pertli u bojama kao i ukrasa za pertle kojima se takođe može upotpuniti novi izgled i dati lični pečat omiljenom komadu outfit-a. Pored radionice, u toku je i kampanja „Move to Zero“ koja je započeta u maju mesecu, a u okviru koje će ovog vikenda svi posetioci koji donesu svoje stare patike i ubace ih u posebno dizajniranu kutiju imati priliku da učestvuju u nagradnom konkursu, a srećan dobitnik na poklon dobije novi model.    

Prikupljene stare patike biće reciklirane i od njih će se napraviti podloga za teren i igralište. Više o „Move to Zero“ kampanji možete pronaći na sajtu https://movetozerobgd.rs/