grazia

Vesti

Donatela Versaće o korona virusu: pismo čovečanstvu

Vlasnica legendarnog italijanskog brenda Versace, Donatela Versaće i njena ćerka Alegra donirale su 200 hiljada evra bolnici St. Raphael u Milanu.

Žene su izrazile zahvalnost lekarima koji pomažu Italijanima zaraženim korona virusom da se bore za svoje zdravlje u ovoj teškoj pandemijskoj situaciji.     

„Lekari i drugi zdravstveni radnici rade sedam dana u nedelji. Daju svoje vreme i zdravlje da nas spasu. Italijanske bolnice su prepune. Naša je odgovornost podržati one koji se tako nesebično bore protiv pandemije.“

Donatela Versaće napisala je i otvoreno pismo sa pozivom da se pridržava preporuka lekara i novih pravila koja je utvrdila vlada kako bi što pre preživela ovaj grozni period i vratila se normalnom životu.     

„Samo želim da zamolim ljude iz različitih delova sveta da poslušaju preporuke  vlade i spase se sedeći kod kuće. Danas možemo da koristimo tehnologiju da budemo u kontaktu sa prijateljima i porodicom dok smo u našoj kući potpuno sigurni. U karantinu možete da radite, bavite se sportom, čitate korisne informacije ili ćaskate na mreži. Ako se svi počnemo pridržavati tih elementarnih pravila, uskoro ćemo pobediti virus.“

Versace je takođe podelio informacije o teškoj situaciji u Milanu. U Milanu se uvodi strogi karantin. Naš život je danas ograničen. Ali i virus je ograničen. Možete izaći samo da kupite hranu ili lekove. Samo ljudi iz tih profesija, od kojih zavise sredstva za život u zemlji, mogu raditi. Milano je postao grad duhova. Vojska i policija strogo sprovode režim. Donatela je izrazila nadu u brzo poboljšanje situacije, jer se prvi put u duže vreme statistika smrtnosti od korona virusa u Italiji dnevno nije povećavala, već smanjivala.

 

Pročitajte još

Povezane teme

Vesti

6 vodećih trendova za 2023. koje poznate ličnosti već nose

Ostavite ekspertima da prvi usvajaju nove stilove.

Stil dana

Perfektno obučena i kad ide u šoping: Kejti Holms kraljica ležernosti

Glumica je u jednostavnoj, ali veoma elegantnoj kombinaciji šopingovala u Njujorku.

Inspiracija

5 načina da nosite perjane jakne po uzoru na IT devojke

Hlado vreme znači samo jedno – slojevito oblačenje i jakna napunjena perijem

Vesti

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.

Easy Chic

Stilski vodič Meg Rajan za poznu jesen

Holivudska glumica kao večiti izvor inspiracije.

Inspiracija

Melly Myers: Volim pozitivne i optimistične ljude

Bistra i spektakulrna glumica, Melly Myers, ne samo da je poznata po svojoj radnoj etic ii 5 filmova koje je snimila ove godine, već i po svojoj neverovatnoj ličnosti koja je puna...

Film

Elegantne kombinacije Ris Viterspun i Dženifer Aniston pravo sa snimanja

Serija “The Morning Show” uskoro dobija svoju treću sezonu, a njene glavne zvezde se ovako oblače za dolazak na set