Duh 70-ih i večno leto u novoj kampanji Mango „Shared Moments“

Brend Mango predstavio je novu kolekciju za proleće i leto.

Kampanja je predstavljena pod nazivom „Shared Moments“, a u snimanju su učestvovale Ana Evers, Rebeka Lei Longendajk, Vitoria Čereti, Kit Batler i Hamid Onifade. Fotograf je bio Britanac Glen Lačford.

Nova kolekcija posvećena je zajedničkim letnjim avanturama, fotografisanje je održano u gradovima Vajadolid i Merida u Meksiku. Kampanja „Shared Moments“ nastavak je ideje o jedinstvu. Fotografije i video zapisi u okviru kampanje naglašavaju prirodni značaj zajedničkih iskustava, koja skladno spajaju zajedničke ideje i individualnost svakog. Ono što je posebno važno, ženska odeća je izrađena od 100% ekoloških materijala, kao što su organski pamuk ili reciklirane tkanine. U novoj sezoni predstavljeni su uglavnom modeli u stilu 70-ih sa živopisnim printovima, celokupna kolekcija rađena je uglavnom u pastelnim bojama. Među dodacima, sandale s kaišima i torbe za kupovinu zaslužuju posebnu pažnju.

Video reklamne kampanje zasićen je letnjim suncem i toplim uspomenama na dugo očekivanu sezonu. Junaci videa putuju ulicama meksičkih gradova i zabavljaju se zajedno.