Džejmi Dornan novi je ambasador brenda Loewe

Glumac se pojavio u kampanji brenda za mušku kolekciju SS24

Izgleda da Loewe ima potpuno novog globalnog ambassadora brenda, a to je niko drugi do irski glumac Džejmi Dornan. 41-godišnji glumac nije novo lice Loewe-a, budući da je do sada bio u nekoliko kampanja ovog luksuznog brenda. Za Loewe mušku kampanju za proleće/leto 2024. glumca je fotografisao britanski fotograf Dejvid Sims.

Što se tiče Dornanovog novog angažmana u brendu, kreativni direktor Džonatan Anderson kaže: „Pošto sam gledao mnoge Džejmijeve filmove i pomno pratio njegov rad, bio nam je među prvim izborima kada smo razmišljali o novom ambasadoru za Loewe. Uvek mi se dopalo kako njegovi nastupi oličavaju osećaj snage koji je veoma čist i organski.”

Kada je imenovan za ambasadora globalnog brenda, glumac, kog su proslavile uloge u kriminalističkoj seriji The Fall i Fifty Shades of Grey trilogiji, razmišlja: „Ništa te ne čini opuštenim kao kad si okružen ljudima koji razumeju tvoj humor, tvoj accent I tvoj etos. Bilo je apsolutno zadovoljstvo raditi sa Džonatanom – on je izuzetno talentovan, kreativan i neverovatno prizemljen. Veoma sam zahvalan i uzbuđen zbog ove nove uloge sa Loewe.”

Foto: Profimedia, Instagram