Džemperi sa V izrezom u kolekcijama proleće/leto 2021. godine

Altuzarra

Do proleća je ostalo nekoliko nedelja, što znači da će sezona lepršavih suknji, prozirnih tkanina i dekoltea početi vrlo brzo.

Lepota najnovijeg trenda je u tome što možete nositi udobne džempere sa V izrezom koji će vas grejati, a istovremeno vam pružiti ženstveni izgled. Za novu sezonu dizajneri nam predlažu svečane džempere, preppy opcije i predimenzionirane varijante koje se mogu kombinovati sa košuljama, majicama i rolkama.

Boss

Sjajna stvar kod džempera sa V izrezom je ta što se mogu nositi na više načina – sa strogim pantalonama ili razigranim suknjama. Altuzarra predlaže da nosite džemper sa dubokim V-izrezom od fine vune sa nabranom asimetričnom suknjom i sandalama u grčkom stilu. U međuvremenu, Boss savetuje da pažljivije pogledate monohromatski look u plavoj paleti boja, uparivši lagani džemper sa ležernim svilenim odelom.

Iceberg

Brunello Cuccinelli

Odajući počast preppy stilu, mnogi dizajneri su se ove sezone odlučili da retro džempere kombinuju sa patikama i plisiranim suknjama. Lacoste je prikazao džemper u kombinaciji sa mini suknjom i sportskom bomber jaknom, a Iceberg se odlučio za romantičniji autfit koji možete odabrati za odlazak u šetnju i postati heroina street style hronika.

Tom FordLacoste

foto:Pinterest