Dženifer Aniston glumila je u neočekivanoj reklamnoj kampanji

Dženifer Aniston ne traži publicitet. Nalog na Instagramu otvorila je pre samo godinu dana i za sve vreme je objavila manje od 50 publikacija. Takođe se ne pojavljuje često u javnosti, a njeni obožavaoci mogli su samo da sanjaju o reklamnim kampanjama sa njenim učešćem. Do ovog trenutka.

Neočekivano za mnoge, Aniston, poznati ljubitelj zdravog načina života, glumila je u reklami za dijetetske suplemente. Na nekoliko snimaka pozira u sportskim helankama i grudnjacima, istovremeno demonstrirajući razne vrste fizičke aktivnosti. Značajno je da je inicijator saradnje bila zvezda serije „Prijatelji“, koja je dugo bila klijent brenda. “Pre mnogo godina počela sam da uzimam kolagen ovog brenda, pa kad sam bila zamoljena da postanem deo reklame, odmah sam bila oduševljena. Oduvek sam bila pristalica brige o sebi i sada želim drugima da kažem o važnosti uzimanja kolagena. Naša snaga počinje iznutra, tako da su moji izbori prehrana i dodaci. Tako počinjem svaki dan”, kaže Dženifer Aniston.

Podsetimo, beauty tajne 51-godišnje Dženifer Aniston jedan su od najpopularnijih upita povezanih sa njenim imenom. „Voda, pravilan san i obavezno krema za sunčanje“ tri su pravila protiv starenja, koja ona ne prestaje da ponavlja u brojnim intervjuima.