Dženifer Aniston pokazuje kako da zadržite kancelarijski kodeks oblačenja i izgledate seksi

Glumica na snimanju druge sezone ” The Morning Show -a”

Jedan od razloga zašto smo voleli The Morning Show, debi za Apple TV +, je zbog neverovatnog rada kostimografa. Ako niste pogledali nijednu epizodu, onda ćemo vam ukratko objasniti da se radnja gradi oko kulisa televizije, a glavne uloge igraju Dženifer Aniston i Ris Viderspun. Napominjemo samo da se svaka nova epizoda pretvorila u izvor inspiracije u pogledu stajlinga likova.

Sigurno gledanje serije inspirisalo je više žena da kupe novo odelo kako bi postigle savršen look kao i novinarka Alek Levi – heroina Aniston.

Dan ranije, glumica je primećena u Los Anđelesu tokom snimanja druge sezone emisije. Za sada se može samo nagađati čemu će nova serija biti posvećena, ali jedno je jasno: inspiraciju ćemo, kao i ranije, crpiti iz dela kostimografa.

Tokom snimanja jedne od scena, Aniston je viđena u sivom odelu neobičnog i vrlo efektnog kroja. Izduženi blejzer upotpunjen je širokim kaišem koji je naglasio struk, a skromnu dužinu midi suknje nadoknadio je duboki prorez. Izgled su upotpunile cipele koje odgovaraju odeći.