Dženifer Lopez u Coach božićnoj reklamnoj kampanji

Američki brend Coach predstavio je božićnu reklamnu kampanju.

Nova kampanja, „Holiday Is Where You Find It“, fokusira se na torbu Beat Shoulder, inspirisanu ritmom poslovnog centra Njujorka, kao i na novi Hitch ranac.

Glavna junakinja kampanje je globalna ambasadorka brenda Dženifer Lopez. Na slikama i u reklami Lopez pozira sa majkom Guadeloupe Rodrigez i decom blizancima Emom i Majkom.

Reklamna kampanja, stvorena tokom jedinstvenih događaja 2020. godine, naglašava verovanje brenda Coach u pozitivne stvari, potragu za radošću u malim stvarima, želju za udobnošću i porodične tradicije.

„Holiday Is Where You Find It“  predstavljen je kao niz slika na kojima glavni likovi slave stare i nove tradicije. Naglašava ideju da je odmor stanje duha, bez obzira kako ga proveli ove godine. Dženifer Lopez nije jedina poznata ličnost koja predstavlja novu kolekciju brenda. U snimanju su učestvovali i drugi porodični ambasadori brenda Coach, uključujući Majkl B. Džordana i njegovu porodicu, kao i Kiko Mizuhara, Džeremi Lin, Kamilu Marone i dr.

Coach je takođe predstavio kratki film na vintage temu koji prikazuje kako Dženifer Lopez planira da svoj predstojeći odmor provede kod kuće sa porodicom.