Dženifer Lopez u reklamnoj kampanji Coach jesen/zima 2020/2021

Američki brend Coach predstavio je novu reklamnu kampanju za sezonu jesen/zima 2020/2021.

Ambasadorka brenda Dženifer Lopez glavna je heroina jesenje kampanje posvećene porodičnim vrednostima. Njena majka Guadeloupe Rodrigez i deca blizanci Ema i Maks učestvovali su u snimanju filma #CoachFamily.

Kampanja predstavlja priču o jedinstvu, dugotrajnim vezama i snazi modernih porodica. Na slikama koje je snimio fotograf Rajan Mekginlei, Džej Lo pozira sa porodicom za trpezom u polju sa pogledom na živopisni planinski pejzaž. Obučeni su u kožne i jakne, udodnu pletenu odeću, kombinezone i džempere. Snimci su zabavni i predstavljaju sveobuhvatnu definiciju porodice. “Coach mi je pružio priliku da razmislim o ljubavi tri generacije i cenim sreću koju imam. U godini kao što je ova, kada je oko nas toliko haosa, toliko promena i neizvesnosti, porodica je stalni izvor ljubavi i svetlosti jedni za druge. Nisam se osećala tako blisko sa porodicom kao što sam se osećala u ovom trenutku svog života “, komentarisala je Lopez.

Tokom sezone reklamna kampanja će biti dopunjena novim likovima koji oličavaju duh jedinstva i porodičnih vrednosti. Coach je takođe predstavio video i mini film u kojem Lopez govori o porodici.