Elementi radne uniforme u kolekcijama proleće-leto 2021

Ports 1961

Prsluci sa džepovima, široke kargo pantalone, košulje i jakne od guste tkanine i radni kombinezoni – elementi radnih uniformi postali su deo svakodnevne moderne odeće. U novoj sezoni dizajneri preispituju ovaj trend i predstavljaju sveže predloge „radne odeće“.  

Louis Vuitton

U proleće koje dolazi odeća tipična za predstavnike određenih profesija samopouzdano ulazi u ormare onih koji ne pripadaju tim profesijama. Politika praktičnosti i svestranosti brendova ogleda se u velikom broju prostranih džepova i kombinezona opasanih kaiševima sa dodatnim džepovima. Paradoksalno, takva odeća je najbolji način da se naglasi ženstvenost i krhkost.

Fendi

Dior

Tod’s

Salvatore Ferragamo

Poseban fokus sezone je na bojama i nijansama. Savetujemo vam da obratite pažnju na nezamenjive nijanse bež boje: krem, mleko, pesak. Kolekcije Fendi, Hermes i Ports 1961 inspirisane su dubokim plavim i crnim bojama. Jakne i pantalone u ovom opsegu boja omogućiće vam da se igrate gornjim delom i postaće dobra osnova za prolećnu garderobu. Ne zaboravite na poseban trend nove sezone – pastelne nijanse. Kombinezon u nijansi jorgovana, kao u kolekciji Salvatore Ferragamo, biće dobra alternativa pletenom kombinezonu, koji je sada na vodećim pozicijama na listi trendova proleće-leto 2021. godine.