Elie Saab pre fall 2021: oživljavanje ženske mistike 70-ih

Nova kolekcija Elie Saab pre fall 2021. donosi ohrabrenu žensku snagu sedamdesetih.

Libanski majstor u dizajnu, Elie Saab nikada nije propustio da pokaže svoju ženu kao neustrašivu, snažnu, smelu i samopouzdanu, takvu smo je upoznali i uvek ćemo je pamtiti.

U kolekciji pre fall izabrao je odeću upečatljivih silueta za svaku posebnu ličnost koja njegova žena odluči da bude. Od skrojenih odela, prevelikih jakni i lepršavih pantalona sa bočnim prugama i smelim leopard uzorcima, pa sve do ekstravagantnih haljina od tila vezenih šljokicama sa koketnim trenucima prozirnosti i kože. Sa seksi, ali elegantnim dizajnom, prihvata svoju žestoku individualnost.

Primetili smo igru između strukture i fluidnosti kako bi se ženska forma naglasila naglašenim ramenima, zaokruženim izrezima, kombinezonima i ogrtačima. Što se nežne ženske strane tiče, tu je bilo crnog perja, belo lepršavo odelo, topli kamel ton i ženstvene haljine u višnja i zelenoj boji naglašene monogramom Elie Saab.

Kolekcija je začinjena klač torbicama, ponekad je oko vrata svilena marama za dramatičan efekat, a u drugim trenucima modeli nose naočare i čizme do bedara, ostavljajući mnogo toga mašti.