I dalje je među najzgodnijim ženama na svetu: Elizabet Harli u 56. godini nosi bikini o kome maštamo!

Već decenijama unazad Elizabet Harli (56) nalazi se na vrhu liste najlepših i najzgodnijih žena na svetu. Svesna svoje  savršene figure, i to u šestoj deceniji, glumica na društvenim mrežama često postavlja fotografije u bikiniju, na kojima samouvereno pozira. 

Osim što prikazuje vitku liniju, ona, poznata i po sarkastičnom, ponekad mračnom, britanskom smislu za humor, uvek ima neki duhovit opis uz sliku. Ovog puta nije želela da otkrije da li stvarno pozira u bazenu, na nekoj tropskoj destinaciji ili je kod kuće u Londonu, pa je napisalala: “Možda sam u bazenu sa pink flamingom ili se mazim sa mojim psima u Engleskoj, možda jedem Terijevu čokoladu sa pomorandžom ili se spremam da odgledam poslednju sezonu serije Ozark… Vi odlučite”. 

Zapravo, sasvim je sigirno da se glumica trenutno nalazi u Londonu, gde su je nedavno uslikali paparaci, prvi put nakon što je povredila nogu na snimanju na Karibima (iščašila je zglob). Očigledno joj tropska destinacija u ovom trenutku veoma nedostaje. 

A ako se pitate kako je moguće da u šestoj deceniji izgleda kao devojčica, znajte da vežbanje nije zaslužno za to, pošto glumica ne voli da ide u teretanu. Ipak, fizički je vrlo aktivna. 

– Što ste stariji, to je teže održati vitku liniju ako niste aktivni. Stalno sam napolju, plus provodim vreme trčeći uz i niz stepenice noseći stvari i obavljajući razne poslove, tako da mislim da tim aktivnostima sagorevam dosta kalorija, ispričala je. 

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram