Elsa Hosk je postala majka

Supermodel Elsa Hosk i njen partner Tom Dali dobili su svoje prvo dete, devojčicu.

12. februara manekenka Victoria’s Secret objavila je da je rodila devojčicu po imenu Tuulikki Joan Daly.

“Nazvana po dvema snažnim ženama, mojoj mami i mojoj baki, na ovaj svet si došla kao super-žena sa pesnicom pored lica. Volećemo te zauvek, dušo Tuuli.”

Ovo je prvo dete i za Elsu i za Toma, koji su počeli da se zabavljaju 2015.

Švedska manekenka je svoje putovanje kroz celu trudnoću dokumentovala na društvenim mrežama. Prvo je podelila da očekuje bebu u septembru 2020. godine u slatkoj objavi na Instagramu.

„Neko vreme držim ovog anđela u stomaku u tajnosti. Osećam se uzbuđeno i srećno što ću imati bebu i započeti sledeće poglavlje života sa čovekom mojih snova !!!!“

Sledećeg meseca otkrila je pol svoje bebe. 1. januara, Elsa je objavila emotivan post o svojim ličnim izazovima i trijumfima 2020. godine.

„Ova godina donela je više promena nego što sam mislila da mogu da podnesem … svet se preokrenuo i bili smo nesigurni, uplašeni, pretrpeli gubitak, učili smo jedni o drugima više nego ikad iako se nismo mogli videti…Imala sam vremena da razmislim i saznam šta mi je zaista bilo u srcu “, objasnila je. “Odlučili smo da imamo bebu. Prodala sam stan u Njujorku. Kupila sam kuću iz snova i preselia se u LA. Evo me nekoliko nedelja od porođaja i osećam zahvalnost na bolu, stresu, promenama i strahu jer je iz toga proizašlo nešto tako pozitivno i učinilo me jačom. “Naravno, nije uvek bilo lako“, rekla je.

 Čestitamo! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa)