Emili Ratajkovski: Odgovor na nepodnošljivu vrućinu je njen halter top

Visoke temperature su se pojavile. Posebno ove nedelje meteorološke prognoze pokazuju da će termometar dostići i do 38 stepeni. Emili Ratajkovski je definitivno obaveštena.

Da, leto je stiglo i nesnosne vrućine nisu nimalo prijatne. Savetujemo puno vode i lagane odeće, jer poslednje što želite je da se istopite kao sladoled. Odgovor, dakle, za vruće letnje dane je top kakav je odabrala Emili Ratajkovski. Manekenka, koja je nedavno postala mama, voli crop topove. Ili bolje bismo rekli da je ona kraljica topova i uvek nam daje najbolje stilske ideje.

Ovog puta kamera ju je primetila kako uživa u šetnji Njujorkom. Konkretno, nosila je seksi top brenda Cult Gaia u svetloplavoj boji, koji je savršeno naglasilo njene trbušne mišiće. Top je kombinovala sa širokim farmerkama i belim patikama. Torba na ramenu u žutoj boji upotpunila je njen letnji look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia)

Halter top, poput modela koji nosi Emili Ratajkovski je predmet je u kojem ćete uživati celog leta. Nosićete ga uz farmerke (pantalone ili šorts) sa širokim platnenim pantalonama i naravno uz maksi suknje i ravne sandale. Na ostrvu ili u gradu obećava najupečatljiviji izgled. I najvažnije – ohladiće vas čak i ako termometar pokazuje 40 stepeni.