Esencija dobrog stila

Univerzalna kolekcija nakita koja uvezuje sve potkolekcije brenda DoDo, neizostavna je zbog svoje jednostavnosti kombinovanja sa ostalim komadima. DoDo je obogatio svoju Essentials liniju prstenjem, minđušama i ogrlicama, koje su savršene za sve ljubitelje minimalizma.

Čiste linije koje karakterišu Nature kolekciju, transformisane su u delikatne, skulpturalne komade od devetokaratnog rose zlata i sitnih belih dijamanata, što je kao rezultat dalo vanvremenski nakit. DoDo Essentials kolekcija obuhvata tri osnove svake kolekcije.Talasasto prstenje baza je čitave Essential kolekcije i to u tri različite varijante: 9k rose gold, rose gold posut dijamantima i rose gold sa priveskom od dijamanta.

Minđuše dolaze u dva modela. Mini talas minđuše od 9k rose zlata posute dijamantima, dok je drugi model u obliku slova J takođe napravljena od istog materijala. Pored toga, tu su i ogrlice izrađene od rose gold zlata i dostupne su u tri različite veličine. Mogu se nositi u kombinaciji i odvojeno, a takođe su napravljene u dve verzije. Prva je 9k rose gold isprepletani lanac, dok je druga klasični lančić sa pet dijamantskih privezaka.

Najiskrenija izjava ljubavi

Dan zaljubljenih najbolje je proslaviti uz DoDo Amore prsten. 9k rose gold osnova poprskana dijamantima sa rubinom u obliku srca, savršen je izbor za verenički prsten koji će krunisati svaku ljubavnu vezu. DoDo vam ovom kolekcijom poručuje da ljubav treba slaviti bez nametanja i ograničenja, jer je svaka ljubav lepa na svoj način.

Ukoliko tragate za komadima nakita koji će biti vaša osnova dobrog stila DoDo ima pravu ponudu za vas.

Tekst: Promo
Fotografije: Promo