Flip-Flop sandale su najveći letnji trend

Flip-Flop sandale i papuče postaju vrhunski modni izraz u uličnom stilu i alternativa su onima koji ne žele da nose klasične modele.

Iako smo mislili da će japanke zauvek ostati obuća za plažu, pre dve godine Flip-Flop sandale bile su u prvom planu mode. Ovog leta dolaze u novim varijacijama i osvojile su srca modernih dama svojim neobičnim dizajnima.

Kako ćemo ovog leta kombinovati Flip-Flop sandale?

Ove sezone u modi su modeli sa četvrtastim vrhom, sandale u boji kože, ali i modeli sa kaišima koji „grle nogu“. Videli smo ih u kolekcijama najpoznatijih brendova i bez sumnje možemo reći da su Flip-Flop sandale najminimalističkiji trend koji se savršeno kombinuje sa bilo kojom odećom.

Pored neutralnih modela, Flip-Flop sandale su dostupne u mnogim intenzivnim ili metalik tonovima. Bottega Venetta predstavio je Flip Flop koje podsećaju na nakit, papuče sa životinjskim printom italijanskog brenda The Attico osvojile su srca mnogih svetskih influenserki, dok su sunčano žute Flip Flop sandale sa potpisom Jimmy Choo idealne za tople letnje dane. Možete ih lako kombinovati sa jednostavnom haljinom, pareom na plaži ili sa teksas šortsom i košuljom za večernji izlazak. Flip Flop sandale su elegantna, senzualna, ali i udobna opcija, što je pravi izbor za toplo leto pred nama.

Najatraktivnije modele smo izdvojili u galeriji fotografija.